Duże muffiny z kawałkami cukinii

Duże muffiny z kawałkami cukinii
Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj Jumbo Cukiniowe Muffiny z Chipsami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 26 g tłuszczu i łącznie 530 kalorii. Ten przepis służy 12 osobom. Za 70 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wystarczy mieszanka soli, orzechów włoskich, cukinii i kilku innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 23%, to danie nie jest tak wybitne. Babeczki z cukinią z olejem kokosowym, babeczki z kawałkami czekolady w stylu piekarniczym Jumbo i babeczki z cukinią z kawałkami czekolady są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W drugiej misce połącz jajka, olej i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać cukinię, frytki i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wyłożone papierem duże foremki na muffiny napełnij w trzech czwartych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 5 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
W dużej misce utrzyj masło, serek śmietankowy i serek mascarpone na puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać cukier cukierniczy i wanilię; ubijaj, aż będzie gładkie. Na każdą muffinkę nałóż porcję lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn