Duże muffiny z kawałkami cukinii

Duże muffiny z kawałkami cukinii
Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj Jumbo Cukiniowe Muffiny z Chipsami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 26 g tłuszczu i łącznie 530 kalorii. Ten przepis służy 12 osobom. Za 70 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wystarczy mieszanka soli, orzechów włoskich, cukinii i kilku innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 23%, to danie nie jest tak wybitne. Babeczki z cukinią z olejem kokosowym, babeczki z kawałkami czekolady w stylu piekarniczym Jumbo i babeczki z cukinią z kawałkami czekolady są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W drugiej misce połącz jajka, olej i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać cukinię, frytki i orzechy włoskie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Wyłożone papierem duże foremki na muffiny napełnij w trzech czwartych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 5 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
W dużej misce utrzyj masło, serek śmietankowy i serek mascarpone na puszystą masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Dodać cukier cukierniczy i wanilię; ubijaj, aż będzie gładkie. Na każdą muffinkę nałóż porcję lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone(po 1 Tubce) Schłodzone Ciasto Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczone
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
6
Posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn