Duńskie ciasteczka z cukrem i połówkami orzechów pekan

Duńskie ciasteczka z cukrem i połówkami orzechów pekan
Duńskie ciasteczka z cukrem maślanym z połówkami pekanu to Wegetariańskie deser. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 6406 kalorii, 71g białka, oraz 374g tłuszczu każdy. Na 8,68 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajko, masło, połówki orzechów pekan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia super spoonacular wynik 83%. Spróbuj Waniliowe Ciasteczka Z Duńskim Masłem, Połówki homara z masłem Estragonowo-limonkowym, oraz Kulki Pekan Z Cukrem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce, przesiać mąkę i cukier biały razem, i mieszać w 1 jajko i ekstrakt wanilii, aż dobrze połączone. Używając krajalnicy do ciasta, pokrój zimne masło w mieszaninę, aż będzie przypominało grubą mączkę kukurydzianą. Uformuj ciasto w kulkę, owinąć w folię i przechowywać w lodówce przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)(polecane: Pillsbury Grands! Biscuits)
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Podziel ciasto na pół i rozwałkuj na dwie 11-calowe kłody. Owinąć jeden z dzienników w papier woskowany, a następnie folią i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Umieść 3 łyżki gruboziarnistych kryształków cukru na płaskiej płycie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Gruby żółty I BiałyCukier Gruby żółty I Biały
5
Drugą kłodę posmarować roztrzepanym jajkiem i zwinąć w kryształy cukru, pokrywając je grubo. Ostrożnie owinąć słodzony dziennik w folię i przechowywać w lodówce na noc. (Patrz Notatka Cooka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C) i wyłóż blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Pokrój niezagęszczoną kłodę ciasta na okrągłe plasterki o grubości około 1/8 cala i umieść rundy na przygotowanych blachach do pieczenia, w odległości około 1/2 cala od siebie. Wierzch każdej rundy połówką orzechów pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Pokroić podsmażoną kłodę ciasta w plastry o grubości 1/8 cala i umieścić je na przygotowanych blachach do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Każde ciastko z cukrem posypać grubszymi kryształkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Gruby żółty I BiałyCukier Gruby żółty I Biały
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
10
Umieść jedną blachę do pieczenia ciastek na raz do nagrzanego piekarnika i piec, aż krawędzie ledwo się złoci, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Usuń ciasteczka do stojaków drutu do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-upOwocowy Roll-up
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia64
Magazyn