Duńska Zupa Ziemniaczana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Duńskiej zupy ziemniaczanej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 140 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,21 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Jeśli masz mięsistą szynkę, pietruszkę, pół na pół śmietanę i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duńska Sałatka Ziemniaczana, Duńska Sałatka Ziemniaczana, oraz Duńska Sałatka ziemniaczana mamy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W czajniku do zupy przynieś kość szynki i 2 ćwiartki wody do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 1 godzinę lub aż mięso odciągnie się od kości.
Usunąć kość szynki. Gdy jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, przyciąć dowolne mięso i pokroić w kostkę. Odrzuć kość. Włóż szynkę do czajnika wraz z ziemniakami, cebulą, selerem, pietruszką, kapustą i marchewką; gotuj 40 minut.
Połączyć mąkę i 1/4 szklanki zimnej wody, aż będzie gładka. Powoli wlać do zupy, stale mieszając. Doprowadzić zupę do wrzenia; gotować 2 minuty. Zmniejszyć ogień; wymieszać śmietanę.
Dekoruj gałką muszkatołową.