Duńska Sałatka Ziemniaczana
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Duńska Sałatka ziemniaczana może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 223 kalorie, 5G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz zieloną cebulę, Kapar płyn ze słoika, pietruszkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Duńska Sałatka Ziemniaczana, Duńska Sałatka ziemniaczana mamy, oraz Duńska Zupa Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą do miękkości, około 15 minut.
Odcedzić ziemniaki; ostudzić 30 minut. Ziemniaki obrać, w razie potrzeby; pokroić w plastry o grubości 1/3 cala.
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Dodaj szczypiorek, pietruszkę i kapary.
Połącz ocet, płyn kaparowy i musztardę w małej misce.
Ubij w oleju. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Ziemniaki polać sosem; delikatnie wrzucić. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem. (Może być wykonany 2 godziny wcześniej.
Odstawić w temperaturze pokojowej.)
Test-kuchnia wskazówka: wybierz ziemniaki, które są o tej samej wielkości, aby zapewnić równomierne gotowanie.