Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Duszony Ogonek wołowy może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 86g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 841 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, mielony pieprz, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszony Oxtail, Duszony gulasz wołowy i krótkie żeberka, oraz Duszone kanapki Oxtail i Gruyère dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzucić składniki razem w dużej misce, przykryć, i przechowywać w lodówce na noc.;
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Weź oxtails z marynaty i rezerwy mieszanki cebuli. W grubym dnie dusiciel na średnim ogniu, brązowy po obu stronach oxtail w partiach w oliwie z oliwek, odsączyć nadmiar oleju pozostawiając tylko tyle smażyć mieszankę cebuli i tymianku. Po cebuli i tymianku sauteed powrót oxtails do duiser i dodać tyle wody, aby pokryć 1/4 oxtails. Pozostawić płyn do gotowania na wolnym ogniu. Włożyć goździki i ziele angielskie do saszetki lub zawiązać w gazie i zanurzyć w płynie. Doprawić solą, przykryć i włożyć do nagrzanego piekarnika 350 stopni na 1 godzinę. Następnie dodajemy pomidory, czerwone i paprykę typu Scotch Bonnet. Dobrze wymieszać i zwrócić garnek do piekarnika na pół godziny lub aż oxtails będą miękkie. Sprawdź, czy podczas duszenia potrzebna jest dodatkowa woda. Po zakończeniu zaleca się przyprawienie większą ilością soli.;
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Oxtail
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Scotch Whiskey
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek