Duszony kurczak z wędzoną szynką, kasztanami i imbirem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Duszony kurczak z wędzoną szynką, kasztanami i imbirem może być wyjątkowym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 701 kalorii, 37g białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz butelkowane pieczone kasztany, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Chiński kurczak duszony z kasztanami, Duszone udka z kurczaka z musztardą i kasztanami, oraz Duszone filety z halibuta w kokosie i trawie cytrynowej z wędzonym bakłażanem i pomidorowym Chutney imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małym rondlu zagotować wodę, następnie wymieszać grzyby i dusić 10 minut. Schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przecedzić przez sito do dużej miski. Odrzuć łodygi, a następnie schłodzić czapki grzybowe, przykryte, aż będą gotowe do duszenia kurczaka. Pozostałe składniki marynaty wymieszać z płynem grzybowym, następnie dodać kurczaka i marynować, schłodzone, od czasu do czasu mieszając, 1 dzień.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Peachie-o
1
Wyjąć kurczaka z marynaty i osuszyć (wyrzucić marynatę).
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni heavy nonstick na średnim ogniu do gorąca. Tuż przed brązowieniem każdej partii kurczaka posypać 1 łyżeczką soli koszernej. Brązowy, skóra najpierw w dół, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść na talerz.
4
Wylać wszystko, ale 1 łyżka oleju z patelni, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie i smażyć imbir, mieszając, 1 minutę (Nie brązowy).
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj białe wino i Shaoxing i gotować, aż zmniejszy się o trzy czwarte, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)
6
Dodaj bulion, 1 1/2 szklanki wody, cukier, sos sojowy, biały pieprz, i pozostałe 2 łyżeczki koszernej soli i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Pasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
Połączyć skrobię kukurydzianą i pozostałe 2 łyżki zimnej wody i ubić w sosie, a następnie gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego