Duszony kurczak w sosie z Czarnej Fasoli

Duszony kurczak z sosem z czarnej fasoli może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.88 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 48g białka, 273g tłuszczu, oraz w sumie 2721 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 170 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz części kurczaka, papryka chili, liście kolendry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Zupa z czarnej fasoli z Chorizo i duszonym kurczakiem, Domowej roboty sos z Czarnej Fasoli (aka sos czosnkowy z czarnej fasoli lub pasta z Czarnej Fasoli), oraz Kurczak i czarne grzyby duszone w sosie sojowo-imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mielenie czosnku i sfermentowanej czarnej fasoli razem, aż masz puree-up połączenie tych dwóch.
Rozgrzej olej w wok, holenderski piekarnik lub frytkownicy 177°. pogłębiać kurczaka w skrobi kukurydzianej. Głęboko smażyć kurczaka na złoty kolor, o 3 protokół.
Kurczaka wyjąć sitkiem szczelinowym. Odcedzić i olej i rezerwy do innego użytku.
Podgrzać 1 łyżkę zużytego oleju w dużym woku lub 12-calowej patelni na dużym ogniu aż do palenia. Mieszać-smażyć mieszankę czosnku i czarnej fasoli w oleju, aż pachnące, o 30 sekund.
Dodać kawałki kurczaka i nadal mieszać smażyć, aż kawałki są równomiernie pokryte, o 30 sekund dłużej.
Dodaj wino ryżowe i wywar.
Dodaj chili, jeśli używasz. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć na wolnym ogniu, następnie przykryć i gotować, aż kurczak jest gotowane przez, o 30 protokół.
Kurczaka wyjąć i odstawić na bok. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować bez pokrywki, aż sos zmniejszy się do około 1/2 szklanki. SOS doprawiamy do smaku solą, polewamy sosem kurczaka, dekorujemy szalotkami lub kolendrą i od razu podajemy.