Duszony koper włoski i endywia
Duszony koper włoski i endywia to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz belgijską endywię, bulion warzywny, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kurczak duszony na szybko z karmelizowanym koprem włoskim i Endywią, Endywia Duszona, oraz Endywia Duszona.
Instrukcje
Wykończ końcówki z endywii.
Wytnij endywia na pół wzdłuż; Ustaw bok.
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na małym ogniu.
Dodaj czosnek, i smażyć 5 minut lub aż lekko rumiane.
Czosnek wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Umieścić połówki kopru włoskiego, ściąć boki w dół, na patelni, i gotować na średnim ogniu przez 5 protokół.
Dodaj połówki endywii, ściąć boki w dół, i gotować przez 3 protokół lub aż rumiane.
Dodaj bulion, sól i pieprz i wymieszaj z patelnią. Przykryć i piec w 400 przez 30 minut lub do miękkości.
W razie potrzeby udekoruj liśćmi kopru włoskiego.
Podawać z wołowiną, wieprzowiną lub kurczakiem.