Duszony koper włoski i ziemniaki
Duszony koper włoski i ziemniaki to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 202 kalorie, 3G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka cebuli, cebula kopru włoskiego, ziemniaki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Koper włoski duszony z pomidorami i ziemniakami, Dorsz duszony z koprem włoskim, ziemniakami i Drobniakami, oraz Baranek Duszony Z Ziemniakami I Koprem Włoskim.
Instrukcje
Posiekaj tyle liści kopru włoskiego, aby odmierzyć 2 łyżki, a następnie odetnij i wyrzuć łodygi z cebuli. Ćwierć żarówki wzdłuż i rdzenia, a następnie pokroić wzdłuż na plastry o grubości 1/4 cala.
Koper włoski, cebula, pieprz, i 1/2 łyżeczka soli w oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu, pokryte, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Tymczasem ziemniaki pokroić w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala.
Dodać ziemniaki i pozostałą 1/2 łyżeczki soli do mieszaniny kopru włoskiego i gotować, odkryte, często mieszając, 3 minuty.
Dodać wodę i gotować, przykryte, mieszając raz, aż ziemniaki będą miękkie, 10 do 12 minut więcej. Przed podaniem wymieszać z liśćmi kopru włoskiego.