Duszony Halibut z boczkiem i pieczarkami
Duszony Halibut z boczkiem i pieczarkami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 425 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $7.39 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, filety z halibuta, wstępnie pokrojoną cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Duszony Halibut Pacyficzny Z Porami, Pieczarkami I Małż, Duszony Halibut z porami, pieczarkami, małżami i małżami, oraz Ugotuj książkę: duszony Halibut ze szparagami i grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Boczek gotować w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj cebulę, tymianek i grzyby do kapieli na patelni; smażyć przez 3 minuty.
Usunąć mieszaninę grzybów z patelni.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Rybę posypać solą i pieprzem.
Dodaj rybę na patelnię i gotować przez 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powrót mieszaniny grzybów na patelnię. Wymieszać z winem i gotować przez 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Posypać pokruszonym boczkiem i natką pietruszki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.