Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj duszonego włoskiego gulaszu z kiełbasą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, pieczarki, łagodne kiełbasy linki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy, Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy, oraz Gulasz Z Kiełbasą Włoską.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 3 protokół lub aż lekko miękkie.
Dodaj linki kiełbasy na patelni; gotować 12-14 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i prawie gotowane przez.
Usuń linki kiełbasy do deski do krojenia i pozwól im ostygnąć przed krojeniem monety. Wymieszaj marchew, pasternak, grzyby, seler i boczniak Szwajcarski do holenderskiego piekarnika.
Dodać jęczmień, pomidory, bulion, wino, włoskie przyprawy, sól i pieprz.
Dodaj pokrojoną kiełbasę do garnka. Wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki.
Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień i nadal gotować do 1 godziny lub aż jęczmień jest gotowany.
Podawać z chrupiącym włoskim chlebem.