Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy

Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj duszonego włoskiego gulaszu z kiełbasą. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 477 kalorii. Ten przepis służy 6. Na $3.8 za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę, pieczarki, łagodne kiełbasy linki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy, Duszony Gulasz Z Włoskiej Kiełbasy, oraz Gulasz Z Kiełbasą Włoską.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
2
Dodaj cebulę; gotować 3 protokół lub aż lekko miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
Dodaj linki kiełbasy na patelni; gotować 12-14 minut lub aż kiełbasa jest rumiane i prawie gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Usuń linki kiełbasy do deski do krojenia i pozwól im ostygnąć przed krojeniem monety. Wymieszaj marchew, pasternak, grzyby, seler i boczniak Szwajcarski do holenderskiego piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Linki Do KiełbasLinki Do Kiełbas
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Dodać jęczmień, pomidory, bulion, wino, włoskie przyprawy, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
JęczmieńJęczmień
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
6
Dodaj pokrojoną kiełbasę do garnka. Wymieszać, aby połączyć wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
7
Doprowadzić do wrzenia, przykryć, zmniejszyć ogień i nadal gotować do 1 godziny lub aż jęczmień jest gotowany.
Składniki, których będziesz potrzebować
JęczmieńJęczmień
8
Podawać z chrupiącym włoskim chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoski ChlebWłoski Chleb

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Casan Emma Chianti Classico z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 21 dolarów za butelkę.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G to eleganckie wino z bukietem kwiatów i nutami wiśni. Ma zrównoważoną świeżość, dobrą strukturę i aksamitne taniny. Starzony przez 1 rok w 500-litrowych beczkach, ma intensywny rubinowy czerwony kolor z fioletowymi refleksami. Dzięki trwałemu wykończeniu z dobrą kwasowością i mineralnością idealnie nadaje się do łączenia z makaronem i wędlinami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia38
Magazyn