Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać śródziemnomorskiej duszone Chard spróbować. Jedna porcja zawiera 219 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 1,59 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz drobno pokrojoną cebulę, boćwinę szwajcarską, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Śródziemnomorska Z Chard, Indyk Śródziemnomorski Z Chardą Szwajcarską Nad Polentą, oraz Duszona biała fasola z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Pokrój łodygi chard z liści. Grubo posiekać łodygi i odstawić; pokroić liście w poprzek na paski o szerokości 1 cala i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
2
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu, aż połysk, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać cebulę, anchois, i rodzynki i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sardele
Rodzynki
Cebula
4
Dodać kapary i czosnek i gotować, mieszając często, aż czosnek jest pachnące i lekko rumiane, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary
Czosnek
5
Dodaj zastrzeżone łodygi chard i gotować, aż zaczną brązowieć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard Szwajcarski
6
Dodać liście boćwiny i gotować, mieszając liście szczypcami, aż zwiędną, o 5 protokół. Wmieszać oliwki, orzeszki piniowe i sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem i podawać natychmiast.