Duszony Boczek Karolina Ryż
Duszony boczek Karolina ryż jest bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 350 kalorii, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę, cebulę, ryż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 36 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bacon-Infused Carolina Fish Muddle, Pudding Ryżowy Carolina Brûlée, oraz Sałatka ryżowa Carolina Gold od ' around the Southern Table dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować boczek w 4-quart ciężki garnek na małym ogniu, aż trochę tłuszczu jest renderowane, o 5 protokół.
Dodaj cebulę, seler, i czosnek i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa zmiękną, ale nie rumiane, 7 do 8 protokół. Wymieszać przyprawy.
Dodać bulion i sok pomidorowy i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać ryż i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu jest wchłaniana i ryż jest gotowane przez, 20 do 25 minut (ryż będzie wilgotny, a nie puszyste i suche). Wymieszaj liście selera, masło, sól koszerną i pieprz do smaku, a następnie usuń z ognia i odstaw 5 minut.