Duszony Bażant w mieszanym sosie pieprzowym

Duszony Bażant w mieszanym sosie pieprzowym
Duszony Bażant w mieszanym sosie pieprzowym to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Na 7,86 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 77g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 732 kalorie. Mieszanka pieprzu, mleko odparowane, bulion drobiowy mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Najlepiej sprawdza się jako sos i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Filet wołowy z mieszanym sosem pieprzowym, Duszone Nogi Bażanta Z Kapustą I Winogronami, oraz Cydr-duszony Bażant z perłową cebulą i jabłkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Posypać bażantem solą i pieprzem. Roztopić masło i olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj bażanta; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
3
Dodać bulion i wino; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Wyjmij bażanta z patelni. Trzymaj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Połącz mleko i skrobię kukurydzianą w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Doprowadzić mieszaninę bulionu do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 6 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
7
Dodać cebulę; gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
8
Dodaj mieszaninę mleka i zmiażdżone ziarna pieprzu. Dusić 2 minuty lub aż sos zgęstnieje, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo3/4 Szklanki Posiekanych Ciasteczek Oreo
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawSos
Magazyn