Duszone żeberka z koprem włoskim
Duszone żeberka z koprem włoskim mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1433 kalorii, 64G białka, oraz 96 g tłuszczu każdy. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 52% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, nasiona kopru włoskiego, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszone żeberka z Rigatoni, Duszone Żeberka Pomidorowe, oraz Grillowane żeberka z nasionami kopru włoskiego i ziołami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Płaszcz holenderski piekarnik z oliwą z oliwek i doprowadzić do wysokiej temperatury. Żeberka doprawiamy solą i brązem w gorącym oleju.
Wyjąć z patelni i wyrzucić nadmiar oleju.
Podczas gdy żeberka są brązowieje, puree cebulę, koper włoski i czosnek w robocie kuchennym do grubej pasty. Po żeberka są rumiane i patelnia została oczyszczona z nadmiaru oleju, dodać puree warzywa i brązowy.
Odstawić żeberka na patelnię i dodać białe wino, liście laurowe, nasiona kopru włoskiego, tymianek i pokruszone płatki czerwonej papryki. Zmniejsz wino o połowę.
Dodać wywar z kurczaka, przykryć i wstawić do nagrzanego piekarnika. Gotować żebra przez 2 godziny lub aż będą bardzo miękkie i prawie spadną z kości. Okresowo sprawdzaj żebra, aby upewnić się, że wszystko porusza się ładnie i upewnić się, że płyn nie zmniejszył się zbytnio.
Podawać żeberka na Spaetzle ziół.
Doprowadzić duży garnek dobrze osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
W małej misce ubij razem jajka i mleko, aż staną się jednorodną mieszaniną.
W dużej misce dodaj mąkę i zrób dziurę w mące.
Dodać szczyptę soli i za pomocą widelca, stopniowo połączyć mieszankę mleko / jajko z mąką.
Wymieszać, aż zostaną po prostu połączone. Wymieszać w 1/4 szklanki ziół.
Umieścić ciasto w durszlaku nad wrzącą wodą. Używając gumowej szpatułki lub Spaetzle maker, popchnij ciasto przez durszlak do wrzącej wody. Gotować spaetzle przez 2 do 3 minut lub do firmy.
Spaetzle odcedzić i umieścić w średniej misce.
Dodać trochę oliwy z oliwek i pozostałe 1/4 szklanki ziół. Wrzucić do płaszcza równomiernie i podawać natychmiast.