Duszone Żeberka Wołowe

Duszone Żeberka Wołowe
Duszone żeberka wołowe to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 235 kalorii. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. 457 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz krótkie żeberka wołowe, cebulę, seler i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Podobne przepisy to Duszone Żeberka Wołowe, Duszone Żeberka Wołowe, oraz Duszone Żeberka Wołowe.

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Żeberka wołowe bardzo dobrze komponują się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn