Duszone Tacos Z Karkiem Wołowym
Duszone Tacos z karku wołowego może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. To danie główne ma 601 kalorii, 40g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,11 zł za porcję. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kminek, cebulę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszona wołowina z ryżem, Wołowina duszona w Cabernet Sauvignon, oraz Wołowina i morele duszone w czerwonym winie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kark wołowy opłucz pod zimną bieżącą wodą i włóż do garnka wraz ze wszystkimi składnikami do duszenia.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć całą karkówkę wołową. Doprowadzić wodę do wrzenia, skimming szumowiny z szyi w razie potrzeby. Zmniejszyć ogień do gotować na wolnym ogniu i gotować przez 3 godziny, aż mięso spadnie z kości i ciecz jest zmniejszona o co najmniej połowę.
Pozostawić mięso do lekkiego ostygnięcia w płynie do gotowania.
Wyjąć kości i lekko rozbić mięso widelcem, mieszając je z zredukowaną cieczą dusz.
Usuń liście laurowe i chili. Użyj mięsa jako nadzienie do tacos z salsą, kolendrą i serem lub cremą.