Duszone Tacos Wołowe

Duszone Tacos Wołowe
Duszone Tacos wołowe może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis zawiera 4 porcje z 736 kalorii, 63g białka, oraz 34g tłuszczu każdy. Za 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 7 godzin i 15 minut. Ten przepis z Foodnetwork ma 27 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Jeśli masz pod ręką szalotki, tortille kukurydziane, śmietanę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżką wynik 92%, to danie jest super. Spróbuj Czerwone Wino Duszone Wołowina Język Tacos, Guinness Braised short Rib Tacos z duszoną kapustą Guinness, oraz Beef Tacos de Lengua (beef Tongue Tacos) dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Na dużej patelni na dużym ogniu dodaj olej. Dopraw stek solą i pieprzem. Gdy olej będzie gorący, włóż steki na patelnię i gotuj, aż zrumienią się z obu stron, 3 do 4 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
W rękawie powolnej kuchenki dodaj cebulę i łodygi kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Połóż stek na wierzchu i posyp czosnkiem i chile w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
5
Dodaj pomidory z sokiem (odłóż 1/2 szklanki pomidorów na salsę), bulion i 2 szklanki wody. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6 do 8 godzin lub do momentu, gdy stek będzie miękki i łatwo się strzępi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
6
Usuń mięso i rozdrobnij za pomocą 2 widelców. (Odcedź i zarezerwuj płyn do gotowania na okrągłe 2 kanapki z chrupiącym stekiem.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Podczas gotowania mięsa połącz zarezerwowane 1/2 szklanki pomidorów z szalotką, sokiem z limonki, solą i pieprzem do smaku oraz 3 łyżkami posiekanych liści kolendry. Przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Zawiń tortille w wilgotny ręcznik i mikrofaluj na wysokim poziomie przez około 30 sekund lub do podgrzania. Umieść 1/4 szklanki mięsa na każdej tortilli (zarezerwuj 1 1/2 szklanki wołowiny na okrągłe 2 kanapki z chrupiącym stekiem.). Na wierzch polej salsą, liśćmi kolendry i 1 łyżką kwaśnej śmietany. (Rezerwuj pozostałą 1 szklankę kwaśnej śmietany na rundę Online 2 przepis kremowy meksykański Dip z przyprawionymi frytkami.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
9
Zwiń i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Tacos. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Cipriani Prosecco z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Cipriani Prosecco
Cipriani Prosecco
Cipriani Bellini to znany na całym świecie koktajl z miąższu białej brzoskwini i wina musującego brut. Został wynaleziony w 1948 roku przez Giuseppe Cipriani z Harry ' s Bar w Wenecji i jest serwowany w każdym miejscu Cipriani na całym świecie. Świetny sposób na rozpoczęcie każdej imprezy lub niedzielny Brunch! Cipriani Bellini pokazuje eleganckie, świeże i owocowe aromaty ze zrównoważoną słodyczą i pachnącymi bąbelkami. Idealny o każdej porze, świetny jako aperitif.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn