Duszone szalotki i jesienne warzywa z sosem z czerwonego wina

Duszone szalotki i jesienne warzywa z sosem z czerwonego wina to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 396 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka 2 łyżeczka rozmarynu, pasternak, grzyby, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 65%. Podobne przepisy to Duszone szalotki i jesienne warzywa z sosem z czerwonego wina, Czerwone wino duszone żeberka z Roztrzaskanymi jesiennymi warzywami, oraz Czerwone wino duszone żeberka z Roztrzaskanymi jesiennymi warzywami.
Instrukcje
Masło i olej rozgrzać w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Dodaj szalotki i marchew; smażyć przez 10 minut, często mieszając.
Dodać grzyby i pasternak; podsmażyć 10 minut.
Dodaj 1 szklankę sosu z czerwonego wina, rozmaryn i następne 4 składniki( rozmaryn przez tymianek); doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut. Wyrzucić liście laurowe i gałązki tymianku.
Skropić warzywa pozostałym sosem z czerwonego wina.
Natkę pietruszki i czosnek połączyć w małej misce; posypać każdą porcję.
(Łącznie zawiera sos z czerwonego wina)