Duszone Pory

Duszone Pory
Przepis duszone pory można zrobić w około 1 godzinę. Ten bezglutenowy i lacto ovo przepis wegetariański służy 4 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 141 kalorii. To działa dobrze jako bardzo niedrogie przystawki. Mieszanka liścia laurowego, ząbek czosnku, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przepis ten zachwycił 526 osób. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular wynik z 0%. Podobne przepisy to Duszone Pory, Duszone Pory, oraz Duszone Pory.

Instrukcje

1
Odciąć końce porów, aż dojdziesz do trzonu; trochę jasnozielonej części jest w porządku, ale nie za dużo. Jeśli chcesz, możesz zachować niewykorzystaną część porów w zamrażarce, aby później zrobić zapas.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Pokrój trzon pora wzdłuż, aż dojdziesz do końca korzenia—nie przecinaj jeszcze korzenia. Pory należy czyścić pod zimną bieżącą wodą, ponieważ pory są zwykle brudne. Gdy pory są wolne od brudu lub ziarna, przeciąć korzeń, aby dwa długie kawałki pora. (Zobacz jak czyścić pory, aby uzyskać zdjęcia i więcej szczegółów na temat czyszczenia porów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
3
Gotować pory i czosnek na maśle: uzyskać patelnię sauté wystarczająco duże, aby utrzymać pory w jednej warstwie i podgrzać masło w nim na średnim ogniu. Gdy masło się stopi i zacznie się spieniać, podgrzać do średniej i dodać mielony czosnek, a następnie pory, przyciąć bokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Gotować przez 1-2 minuty, po prostu, aby je trochę rumiane i niech masło dostać się do porów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Obrócić i posypać solą, a następnie gotować drugą stronę przez 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
6
Gotować na wolnym ogniu z winem, liściem laurowym, cukrem, tymiankiem, solą: odwrócić pory z powrotem tak, aby ścięta strona była w dół, posypać pory cukrem, liśćmi tymianku i odrobiną więcej soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodać białe wino z liściem laurowym i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Przykryć i gotować 35-45 minut na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
8
Zmniejsz duszenie: gdy pory są wystarczająco delikatne, aby ostrze noża łatwo je przebiło, odkryj garnek i doprowadzaj duszenie do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
9
Niech to zmniejszyć o połowę, a następnie wyłączyć ciepło.
10
Dodać natkę pietruszki, obrócić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Magazyn