Duszone policzki wieprzowe po tajsku

Duszone policzki wieprzowe po tajsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonych policzków wieprzowych w stylu tajskim. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 29g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,06 zł za porcję. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka smażonej szalotki, policzki wieprzowe, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sichuan Duszone Policzki Wieprzowe, Sherry-duszone policzki wieprzowe, oraz Duszony Brzuch Wieprzowy W Stylu Tajskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść policzki w garnku lub na patelni. Policzki powinny pokrywać powierzchnię naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby policzki były w połowie zanurzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
Dodaj dodaj sos sojowy, sos rybny, wino ryżowe, cukier, cynamon i chilis do garnka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Przykryj garnek szczelną pokrywką lub folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Wino RyżoweWino Ryżowe
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Przenieść do piekarnika i gotować, aż bardzo miękkie, o 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Odtłuścić mieszaninę, odtłuszczając płynny tłuszcz lub schładzając mięso i pozwalając tłuszczu zestalić się na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Wyjąć mięso z płynu i delikatnie rozbić na kawałki wielkości kęsa (mięso będzie bardzo delikatne).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
Podgrzać sos w średnim rondlu i gotować, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki. Sos powinien być bogaty i syropowy. Mięso odstawić do sosu i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
9
Podawać natychmiast, przyozdobione ziołami i smażoną szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
10
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn