Duszone policzki wieprzowe po tajsku

Duszone policzki wieprzowe po tajsku
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj duszonych policzków wieprzowych w stylu tajskim. Jedna porcja zawiera 488 kalorii, 29g białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,06 zł za porcję. 90 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka smażonej szalotki, policzki wieprzowe, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać wieprzowinę można śledzić to danie główne z Blueberry Buckle jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sichuan Duszone Policzki Wieprzowe, Sherry-duszone policzki wieprzowe, oraz Duszony Brzuch Wieprzowy W Stylu Tajskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść policzki w garnku lub na patelni. Policzki powinny pokrywać powierzchnię naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodaj wystarczającą ilość wody, aby policzki były w połowie zanurzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Dodaj dodaj sos sojowy, sos rybny, wino ryżowe, cukier, cynamon i chilis do garnka. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie zmniejszyć do duszenia. Przykryj garnek szczelną pokrywką lub folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Wino RyżoweWino Ryżowe
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy PekanLody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Przenieść do piekarnika i gotować, aż bardzo miękkie, o 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Odtłuścić mieszaninę, odtłuszczając płynny tłuszcz lub schładzając mięso i pozwalając tłuszczu zestalić się na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Wyjąć mięso z płynu i delikatnie rozbić na kawałki wielkości kęsa (mięso będzie bardzo delikatne).
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
8
Podgrzać sos w średnim rondlu i gotować, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki. Sos powinien być bogaty i syropowy. Mięso odstawić do sosu i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Podawać natychmiast, przyozdobione ziołami i smażoną szalotką.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
10
Podawać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn