Duszone Osso Bucco z cytrynową fetą kruszy się bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 76g białka, 102g tłuszczu, oraz w sumie 1310 kalorii. Na 7,22 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól i pieprz, feta, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Osso Bucco: Duszone Golonki Cielęce, Osso Bucco vel duszone golonki wołowe, oraz Osso Bucco Style Duszone Golonki Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zwijamy liście mięty i cienko kroimy, następnie w misce mieszamy miętę, fetę, czerwoną cebulę i skórkę cytrynową. Następnie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Srebrne Nonpareile
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Do osso bucco: Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. na patelni o dużym dnie podgrzej olej roślinny do średnio wysokiego ciepła, a następnie posyp jagnięcinę solą i pieprzem. Następnie podsmaż mięso z każdej strony, aż zbrązowieje, 2 do 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Wyjmij patelnię z piekarnika,a następnie sprawdź kruchość mięsa, powinno być widelcowe. W razie potrzeby kontynuuj gotowanie, aby osiągnąć pożądaną delikatność. Następnie usuń żebra i zapisz pozostałą ciecz. Na średnim ogniu zmniejszyć duszenie cieczy, aż ciecz zmniejszy się do 2 filiżanek.