Duszone kotlety wieprzowe-amerykańska kuchnia testowa
Jeśli masz w pobliżu 2 godziny i 30 minut do spędzenia w kuchni, duszone kotlety wieprzowe-amerykańska kuchnia testowa może być super bezglutenowe przepis do wypróbowania. To danie główne ma 207 kalorii, 20g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,25 USD za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka soli i pieprzu, papryki, cebuli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak America ' s Test Kitchen Chocolate Chip Cookies, America ' s Test Kitchen Wolnowar Beef Burgundy, oraz Łosoś glazurowany Klonowo-sojowy (amerykańska kuchnia testowa).
Polecane wino: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling
Pinot Noir, Chardonnay i Riesling to świetny wybór na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, suchy riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir to ogólnie bezpieczny zakład na dania wieprzowe. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Poppy Monterey Pinot Noir. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Poppy Monterey Pinot Noir]()
Poppy Monterey Pinot Noir
Łagodna wiosna i chłodniejsze lato w hrabstwie Monterey dają szansę winogronom Pinot Noir na osiągnięcie optymalnej dojrzałości z doskonałą równowagą kwasowości i smaku oraz głębokim kolorem charakterystycznym dla Arroyo Seco Pinot Noir. Czerwone owoce rozjaśniają podniebienie, zbierając maliny i przyprawy są równoważone przez francuskie aromaty tostowego dębu. Miękkie i jedwabiste przez środek, to wino crescendo na finiszu pozostawia żywe, soczyste wspomnienie w ustach, z odpowiednią kwasowością i przyjemnym uczuciem w ustach.