Duszone kalmary nadziewane krewetkami, szpinakiem i ziołami

Duszone kalmary nadziewane krewetkami, szpinakiem i ziołami
Duszone kalmary nadziewane krewetkami, szpinakiem i ziołami to pescatarian przystawka. Na 3,24 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 26g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz czosnek, bułka tarta, czyste rurki kalmary, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Duszone kalmary nadziewane krewetkami, szpinakiem i ziołami, Kalmary nadziewane krewetkami z polentą, oraz Makaron ryżowy Azji Południowo-Wschodniej z kalmarami i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Z grubsza posiekać 3 rur kalmary i dodać do robota kuchennego z grubo posiekane krewetki i czosnek. Pulse do grubej pasty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rurki SquidRurki Squid
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wyjąć do dużej miski i dodać szpinak, jajka, bułka tarta, ser, zioła, i szczypta pokruszonej czerwonej papryki. Doprawić solą i wymieszać do połączenia. Mieszanina powinna być trochę gruba, ale wilgotna i trzymając razem. Test przyprawy mieszanki poprzez mini patty, gotowanie go na małej patelni i jedzenie. Powinno smakować naprawdę dobrze! Jeśli nie, to prawdopodobnie brakuje soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(Keebler)(Keebler)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodaj więcej soli, do smaku. Podziel farsz między 8 pozostałych ciał kalmarów i zabezpiecz zamknięty wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
1
Płaszcz dużą, szeroką patelnię lub rondel z oliwą z oliwek i dodać cebulę i szczyptę pokruszonego czerwonego pieprzu. Doprawić solą i umieścić rondel na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Podsmażyć cebulę, aż będą miękkie i aromatyczne, o 7 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
3
Dodać czosnek i gotować kolejne 2 minuty, aż pachnące. Mieszać w winie i gotować, aż wino zmniejszy się o połowę. Przełóż pomidory przez młyn spożywczy lub przecier w robocie kuchennym i dodaj je i 1 szklankę wody na patelnię. Doprawić solą do smaku i dusić sos przez 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj kalmary na patelni i gotować przez 20 do 25 protokół obracając je w połowie czasu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Usuń kalmary z patelni i usuń wykałaczki. W razie potrzeby zmniejsz SOS, aby zagęścić. Ułóż kalmary na półmisku i przykryj sosem przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Deliciouso!
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia66
Magazyn