Duszone Jesienne Kotlety Schabowe

Duszone Jesienne Kotlety Schabowe
Duszone jesienne kotlety schabowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały przepis 30 zawiera 382 kalorie , 44 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 3,52 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, ocet jabłkowy, szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 72% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Jesienne kotlety schabowe , Jesienne glazurowane kotlety wieprzowe i Gotowanie z glosariuszy: Kotlety schabowe w panierce z orzechów włoskich z dzikim ryżem jesienno-warzywnym .

Instrukcje

1
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem. Na patelni z powłoką nieprzywierającą smaż mięso na oleju przez około 3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż się zrumieni; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Usuń mięso; trzymaj się ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Na tej samej patelni smaż cebulę i seler przez około 4 minuty lub do miękkości. Wymieszaj cydr jabłkowy, ocet i szałwię. Wróć mięso na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia28
Magazyn