Duszone Jesienne Kotlety Schabowe
Duszone jesienne kotlety schabowe wymagają około 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały przepis 30 zawiera 382 kalorie , 44 g białka i 16 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2 osobom i kosztuje 3,52 USD za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. Jeśli masz pod ręką sok jabłkowy, ocet jabłkowy, szałwię i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał całkiem niezły wynik łyżką wynoszący 72% . Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Jesienne kotlety schabowe , Jesienne glazurowane kotlety wieprzowe i Gotowanie z glosariuszy: Kotlety schabowe w panierce z orzechów włoskich z dzikim ryżem jesienno-warzywnym .
Instrukcje
Posyp wieprzowinę solą i pieprzem. Na patelni z powłoką nieprzywierającą smaż mięso na oleju przez około 3 minuty z każdej strony lub do momentu, aż się zrumieni; odpływ.
Usuń mięso; trzymaj się ciepło.
Na tej samej patelni smaż cebulę i seler przez około 4 minuty lub do miękkości. Wymieszaj cydr jabłkowy, ocet i szałwię. Wróć mięso na patelnię. Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 15-20 minut lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.