Duszone golonki wieprzowe z pierożkami grzybowymi

Duszone golonki wieprzowe z pierożkami grzybowymi
Duszone golonki wieprzowe z pierożkami grzybowymi mogą być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1068 kalorii, 109G białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 6,14 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli, papryka, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Golonki Wieprzowe Duszone, Golonki Wieprzowe Duszone, oraz Chrupiące Duszone Golonki Wieprzowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W płytkiej 9 przez 9-calowe danie do pieczenia, dodać mąkę, sól, pieprz, i papryka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Dobrze wymieszać. Zagłębić każdy trzon wieprzowy w mąkę, aż do równomiernego pokrycia. Wytrząsnąć nadmiar mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
4
W dużym ciężkim naczyniu żaroodpornym lub holenderskim piekarniku na średnim ogniu dodaj olej z pestek winogron. Ogrzać trzonki ze wszystkich stron, aż równomiernie zbrązowieje, około 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych GałązekPosiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
5
Wyjmij podsmażone trzonki na talerz.
6
Dodaj cebulę, seler, marchew, czosnek, rozmaryn i tymianek do holenderskiego piekarnika. Gotować mieszając często, aż warzywa zmiękną, o 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Porwane świeże Liście PietruszkiPorwane świeże Liście Pietruszki
7
Dodaj sherry i pozwól, aby wino zmniejszyło się o połowę. Wymieszać z rosołem z kurczaka i bulionem wołowym. Doprowadzić do wrzenia i dodać trzonki z powrotem do patelni. Przykryć i włożyć do piekarnika. Dusić, aż mięso będzie przetargu widelcem i odciągając od kości, o 2 do 2 1/2 godziny. Wyłącz piekarnik.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Bulion WołowyBulion Wołowy
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Wyjmij trzonki z garnka i ułóż na ćwiartce tacy, przykryj folią i utrzymuj ciepło w piekarniku. Usuń nadmiar tłuszczu i przelej płyn do dużej miski mieszającej, usuwając cząstki stałe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
9
Odcedzoną ciecz włóż z powrotem do garnka do duszenia i gotuj na małym ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
10
Mąkę, sól, czosnek w proszku i pieprz przesiać do średniej wielkości miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, OpcjonalnieOliwki Drylowane, Dojrzałe Lub Faszerowane Papryką, Opcjonalnie
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
11
Połączyć masło do mąki z rąk, aż dobrze włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
12
Dodać szczypiorek i zupę.
Składniki, których będziesz potrzebować
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
13
Dobrze wymieszać dłońmi, tworząc miękkie ciasto na pierogi. Ciasto z kluskami wrzucić przez łyżki stołowe do przecedzonego płynu z dodatkiem 1 szklanki bulionu z kurczaka. Pierogi gotować od 8 do 10 minut. Ułóż golonki wieprzowe na półmisku i polej sosem i pierogami na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Golonka WieprzowaGolonka Wieprzowa
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla

Składniki

4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebulion wołowybulion wołowy1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki11 łyżka suszonego oregano1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny1 cytryna, skórka starta i 4 skórki z cytryny3largesmarchew posiekanamarchew posiekana2(mequite, hikora lub olcha)seler, pokrojony w kostkę małyseler, pokrojony w kostkę mały4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzudrobno posiekany szczypiorekdrobno posiekany szczypiorek298opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeskondensowany krem z zupy grzybowejskondensowany krem z zupy grzybowej2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna1sprigrozmaryn świeżyrozmaryn świeży2gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone4goździkiczosnek obranyczosnek obrany1Batoniki toffi Heatholiwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnieoliwki drylowane, dojrzałe lub faszerowane papryką, opcjonalnie4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweolej z pestek winogronolej z pestek winogron22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1łyżka czerwony ocet winnycebula, pokrojona w kostkę małacebula, pokrojona w kostkę mała22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzupopękany czarny pieprzpopękany czarny pieprz2kilogramygolonki wieprzowe każdy)golonki wieprzowe każdy)1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych2961 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka samozbierającamąka samozbierająca2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewino sherrywino sherry1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty1 8-uncjowe pudełko muszelek cannelloni (12 muszli), namoczone w ciepłej wodzie przez 2 minuty
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn