Duszone Golonki Jagnięce

Duszone Golonki Jagnięce
Duszone jagnięce Shanks może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 389 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.32 za porcję. Jeśli masz ziemniaki, cebulę, bulion wołowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 273 smakoszy i kucharzy. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Duszone Golonki Jagnięce, Duszone Golonki Jagnięce, oraz Duszone Golonki Jagnięce.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° F. golonki jagnięce doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1
Rozgrzać olej w holenderskim piekarniku lub odpornym na piekarnik, grubym dnie, garnku z ciasną pokrywą na średnim ogniu na płycie kuchennej. Pracując partiami, jeśli to konieczne, brązowo golenie jagnięce w garnku ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Usuń trzonki do naczynia.
3
Podsmaż cebulę, marchewkę, seler: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4
Dodaj cebulę, marchew i seler i smażyć przez 5 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1
Dodać ziemniaki i gotować kolejne 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2
Dodać czosnek, golonki jagnięce, i zioła (z wyjątkiem mięty). Jeśli używasz, dodaj sherry i rodzynki; doprowadzić sherry do wrzenia i gotować przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina JagnięcaTrzcina Jagnięca
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1
Dodaj Czas i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Wyjąć z ognia, przykryć garnek i piec w piekarniku przez 1 1/2 lub 2 godziny lub do miękkości trzonków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Mięso z kości: 
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Usuń trzonki, usuń mięso z kości i wróć mięso na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Podawać ze świeżymi liśćmi mięty jako dekoracją.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Miętaświeża Mięta

Polecane wino: Cabernet Sauvignon, Malbec, Shiraz

Jagnięce golonki świetnie komponują się z Cabernet Sauvignon, Malbec i Shiraz. Czerwone wino z czerwonym mięsem jest dość standardowe, ale te odważne czerwone z gładszymi taninami uzupełniają delikatny smak jagnięcy. Możesz spróbować winnego Cabernet Sauvignon. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 21 dolarów za butelkę.
Uprawa Cabernet Sauvignon
Uprawa Cabernet Sauvignon
"Wspaniała odmiana wita Cię aromatami cassis i briary berry, które są idealnie oprawione koronkową wanilią z francuskiego dębu z odrobiną kurzu. W ustach wino wykazuje jędrność i równowagę z odważnymi owocami jagodowymi i drobno dopasowaną kwasowością, co prowadzi do długiego finiszu. To wino pięknie się starzeje przez następne kilka lat, ale po co czekać?"- Konsulting Winiarza Greg La Follette
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn