Duszona wieprzowina z perłową cebulą i winogronami

Duszona wieprzowina z perłową cebulą i winogronami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 40 g tłuszczu, oraz w sumie 686 kalorii. Na 3,67 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać żeberka schab pieczony, wino, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczone Winogrona + Cebula Perłowa, Szkliwiona perłowa cebula i winogrona, oraz Pieczony kurczak z czerwonymi winogronami, karmelizowaną cebulą perłową i sosem Port Pan.
Instrukcje
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem. W małej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść 2 łyżki masła.
Dodaj wieprzowinę i brązowy dobrze na umiarkowanie wysokim ogniu, 10 minut; przenieść na talerz.
Wylać tłuszcz z zapiekanki.
Dodaj wino i gotować na dużym ogniu, skrobanie się rumiane kawałki, aż zmniejszy się o połowę, 3 protokół.
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia.
Dodaj czosnek, liść laurowy, gałązkę tymianku, żółtą cebulę i wieprzowinę. Przykryć i dusić na bardzo małym ogniu, obracając raz, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony w centrum rejestruje 160, o 1 godzinę.
Tymczasem w średnim rondlu z wodą gotować perłową cebulę, aż będzie prawie miękka, 5 minut; odcedzić i obrać. W misce wymieszaj 2 łyżki zmiękczonego masła z mąką, aby utworzyć pastę.
Przełożyć wieprzowinę na talerz. Odcedź płyn do gotowania i wróć do zapiekanki; gotuj, aż zmniejszy się do 2 filiżanek, 4 minuty.
1/2 szklanki płynu do gotowania ubić na gładką masę mączną, a następnie ubić mieszankę do płynu do gotowania. Dusić na umiarkowanie wysokim ogniu, ubijając, aż zgęstnieje. Dusić na małym ogniu, mieszając, aż nie pozostanie mączny smak, 5 minut. Wymieszać posiekany tymianek i doprawić solą i pieprzem. Do zapiekanki włożyć wieprzowinę i jej soki, dodać cebulę perłową. Przykryć i doprowadzić tylko na wolnym ogniu, obracając wieprzowinę kilka razy w sosie, aby go podgrzać.
Na patelni roztopić pozostałą 1 łyżkę masła.
Dodaj winogrona i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, potrząsając patelnię, aż Skórki zaczną pękać. Grubo pokroić wieprzowinę i przenieść na talerze. Łyżka sosu, cebuli perłowej i winogron na wierzchu; podawać.