Duszona Okra z pomidorami i boczkiem
Duszona Okra z pomidorami i boczkiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 zupa. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 60 kalorii. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka soli, papryki, octu jabłkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Duszona Okra I Pomidory, Duszona Okra I Pomidory, oraz duszona okra i pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
Plastry boczku gotować w holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będą chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 2 łyżeczki kapieli na patelni. Pokruszony bekon.
Dodaj 1 szklanka cebuli, zielona papryka, i czosnek do kapieli na patelni, i smażyć przez 5 minut lub do miękkości.
Dodaj okra, posiekany pomidor, 1/2 szklanki wody, ostry sos, ocet, sól, tymianek i czarny pieprz; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut lub aż okra będzie miękka.