Duszona kapusta Napa z boczkiem, Czerwonym octem winnym i miętą

Duszona kapusta Napa z boczkiem, Czerwonym octem winnym i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj duszonej kapusty Napa z boczkiem, octem z czerwonego wina i miętą. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 13g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,36 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz miód, bulion z kurczaka, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Przepis na dusz z czerwonej kapusty (z jabłkiem, bekonem i octem balsamicznym), Duszona Kapusta Napa Z Grzybami, oraz Duszona kapusta Napa z grzybami i gorgonzolą.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Umieść patelnię średniej wielkości na palniku na średnim ogniu, dodaj boczek i gotuj, aż będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
3
Boczek wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
4
Kapustę ułożyć na patelni z wytopionym tłuszczem boczku, wymieszać z octem, miodem i bulionem z kurczaka i doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i piec w piekarniku, aż zwiędnie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
5
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
6
Przełożyć na talerz i posypać ugotowanym boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek GotowanyBoczek Gotowany
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn