Duszona kapusta Napa z boczkiem, Czerwonym octem winnym i miętą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj duszonej kapusty Napa z boczkiem, octem z czerwonego wina i miętą. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 13g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,36 zł za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz miód, bulion z kurczaka, koszerną sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Przepis na dusz z czerwonej kapusty (z jabłkiem, bekonem i octem balsamicznym), Duszona Kapusta Napa Z Grzybami, oraz Duszona kapusta Napa z grzybami i gorgonzolą.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Umieść patelnię średniej wielkości na palniku na średnim ogniu, dodaj boczek i gotuj, aż będzie chrupiący.
Boczek wyjąć łyżką szczelinową na talerz wyłożony papierowymi ręcznikami.
Kapustę ułożyć na patelni z wytopionym tłuszczem boczku, wymieszać z octem, miodem i bulionem z kurczaka i doprawić solą i pieprzem. Przykryć folią i piec w piekarniku, aż zwiędnie, o 30 protokół.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z miętą.
Przełożyć na talerz i posypać ugotowanym boczkiem.