Duszona jagnięcina ze szparagami i estragonem
Duszona jagnięcina ze szparagami i estragonem to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka estragonu, bez kości, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest świetne. Spróbuj Musztarda i estragon duszona jagnięcina, Duszony Estragon Z Kurczaka, oraz Duszony Halibut z estragonem i szczypiorkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 6-do 8-quart patelni, połączyć jagnięcinę, cebulę, marchew, 2 1/2 łyżki estragonu i 1 szklanka wody. Przykryć i gotować na dużym ogniu przez 20 minut.
Odkryć i gotować, aż płyn odparuje i kapie są rumiane, o 15 protokół; mieszać często jako mieszaniny brązowieje.
Dodaj wino i bulion. Wymieszać zeskrobać rumiane kapiele darmo, następnie przykryć patelnię i dusić na małym ogniu 15 protokół.
Dodać ziemniaki, przykryć i dusić, aż jagnięcina i ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, o 25 protokół.
W międzyczasie opłucz szparagi i odstaw i wyrzuć twarde końce.
Pokrój szparagi po przekątnej na 1 cal długości.
Gdy mięso będzie miękkie, szparagi wymieszaj z gulaszem. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż szparagi będą miękkie po przekłuciu, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem i kadzi do szerokich misek do zupy.
Posyp gulasz pozostałym estragonem.