Duszona jagnięcina ze szparagami i estragonem

Duszona jagnięcina ze szparagami i estragonem
Duszona jagnięcina ze szparagami i estragonem to bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 7G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 2,57 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka estragonu, bez kości, wina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 84%, co jest świetne. Spróbuj Musztarda i estragon duszona jagnięcina, Duszony Estragon Z Kurczaka, oraz Duszony Halibut z estragonem i szczypiorkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 6-do 8-quart patelni, połączyć jagnięcinę, cebulę, marchew, 2 1/2 łyżki estragonu i 1 szklanka wody. Przykryć i gotować na dużym ogniu przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Odkryć i gotować, aż płyn odparuje i kapie są rumiane, o 15 protokół; mieszać często jako mieszaniny brązowieje.
3
Dodaj wino i bulion. Wymieszać zeskrobać rumiane kapiele darmo, następnie przykryć patelnię i dusić na małym ogniu 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać ziemniaki, przykryć i dusić, aż jagnięcina i ziemniaki będą miękkie po przekłuciu, o 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Groch łuskany, OpcjonalnieGroch łuskany, Opcjonalnie
5
W międzyczasie opłucz szparagi i odstaw i wyrzuć twarde końce.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
6
Pokrój szparagi po przekątnej na 1 cal długości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
7
Gdy mięso będzie miękkie, szparagi wymieszaj z gulaszem. Gotować na wolnym ogniu, odkryte, aż szparagi będą miękkie po przekłuciu, o 5 protokół. Doprawić do smaku solą i pieprzem i kadzi do szerokich misek do zupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
8
Posyp gulasz pozostałym estragonem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia55
Magazyn