Duszona jagnięcina z cytryną i fasolą rozmarynu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $1.62 za porcję. Jedna porcja zawiera 305 kalorii, 28g białka, oraz 3G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz jagnięce golonki, fasolę cannellini, rozmaryn i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Duszone golonki jagnięce z czosnkiem i rozmarynem(garnek), Rozmaryn duszone golonki jagnięce i łatwe ziemniaki puree czosnkowe, oraz Duszone Golonki Jagnięce Z Białą Fasolą.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; dobrze osuszyć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
2
Umieść 6-quart żaroodporny holenderski piekarnik na średnim ogniu do gorąca. Płaszcz jagnięce shanks z gotowania sprayu; dodać do patelni, i gotować 12 minut lub aż brązowy ze wszystkich stron, obracając często.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Trzcina Jagnięca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Wyjąć z patelni trzonki; odstawić na bok i ogrzać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
5
Dodać cebulę i marchewkę na patelnię; gotować 5 minut, stale mieszając.
Dodaj wino i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Dodaj fasolę, golonki jagnięce, wodę, tymianek i gałązkę rozmarynu. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Trzcina Jagnięca
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
8
Przełożyć do piekarnika i piec, przykryty, w temperaturze 350 przez 2 godziny lub do czasu, aż fasola będzie gotowa i mięso będzie miękkie. Wymieszać posiekany rozmaryn i kolejne 3 składniki. Przykryć i piec 30 dodatkowych minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
Woda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
9
Usuń mięso z kości i wróć na patelnię; wymieszaj sok z cytryny. Gotować na średnim ogniu, aż lekko zgęstnieje.