Duszona fasolka szparagowa II

Duszona fasolka szparagowa II
Duszona fasolka szparagowa II może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 421 kalorii, 11g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Idź do sklepu i odebrać boczek, brązowy cukier, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 32%. Spróbuj Duszona fasolka szparagowa II, Duszona Fasola Szparagowa, oraz Duszona fasolka szparagowa z młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać boczek, i gotować, aż rumiane, ale jeszcze nie chrupiące. Push boczek na boki patelni i dodać cebulę i czosnek do tłuszczu boczku. Gotuj i mieszaj, aż cebula będzie ledwo przezroczysta. Wymieszać fasolkę szparagową i gotować przez 15 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać wodę i wymieszać z brązowym cukrem, sosem Worcestershire, solą i pieprzem. Dusić na małym ogniu odkrytym, aż woda wyparuje i fasola szparagowa są miękkie, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
WodaWoda

Wyposażenie

TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn