Duszona dziczyzna z rozmarynem i Shiitake

Duszona dziczyzna z rozmarynem i Shiitake
Duszona dziczyzna z rozmarynem i Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $13.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 43g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, liście laurowe, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Szyja Z Dziczyzny Duszona W Winie, Pieczeń Z Dziczyzny Duszona Na Mleku, oraz Pieczeń Z Dziczyzny Duszona Na Mleku.

Instrukcje

1
Roztopić kapiące boczek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Podsmaż dziczyznę w dwóch partiach, aż ładnie zbrązowieje i usuń. Mieszać w shiitake, cebula, i czosnek; gotować, aż zmięknie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
DziczyznaDziczyzna
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Wlać koniak, wino i kostkę bulionową, dusić przez 30 sekund, aby usunąć smak alkoholu i rozpuścić bulionówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie2 Szklanki Namoczonych Wiórków Drzewnych (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
AlkoholAlkohol
KoniakKoniak
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wymieszać z dziczyzną, pieprzem, tymiankiem, rozmarynem i liśćmi laurowymi. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować delikatnie, aż dziczyzna będzie miękka, około dwóch godzin lub więcej; dodając wodę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
DziczyznaDziczyzna
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
4
Jeśli używasz marchewki dla niemowląt, dodaj je podczas ostatniego pół godziny gotowania. Gdy dziczyzna jest miękka, możesz chcieć zagęścić sos, rozpuszczając skrobię kukurydzianą w 2 łyżkach wody i mieszając ją w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
DziczyznaDziczyzna
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn