Duszona dziczyzna z rozmarynem i Shiitake

Duszona dziczyzna z rozmarynem i Shiitake
Duszona dziczyzna z rozmarynem i Shiitake może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje $13.95 za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 43g białka, oraz 12g tłuszczu. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, liście laurowe, bulion wołowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 25 minut. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Szyja Z Dziczyzny Duszona W Winie, Pieczeń Z Dziczyzny Duszona Na Mleku, oraz Pieczeń Z Dziczyzny Duszona Na Mleku.

Instrukcje

1
Roztopić kapiące boczek w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu. Podsmaż dziczyznę w dwóch partiach, aż ładnie zbrązowieje i usuń. Mieszać w shiitake, cebula, i czosnek; gotować, aż zmięknie, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
DziczyznaDziczyzna
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Wlać koniak, wino i kostkę bulionową, dusić przez 30 sekund, aby usunąć smak alkoholu i rozpuścić bulionówkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
AlkoholAlkohol
KoniakKoniak
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
Wymieszać z dziczyzną, pieprzem, tymiankiem, rozmarynem i liśćmi laurowymi. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować delikatnie, aż dziczyzna będzie miękka, około dwóch godzin lub więcej; dodając wodę w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
DziczyznaDziczyzna
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
4
Jeśli używasz marchewki dla niemowląt, dodaj je podczas ostatniego pół godziny gotowania. Gdy dziczyzna jest miękka, możesz chcieć zagęścić sos, rozpuszczając skrobię kukurydzianą w 2 łyżkach wody i mieszając ją w sosie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
DziczyznaDziczyzna
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia40
Magazyn