Duszona czerwona kapusta z jabłkami i rodzynkami

Duszona czerwona kapusta z jabłkami i rodzynkami
Duszona czerwona kapusta z jabłkami i rodzynkami to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 130 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jabłecznik, ocet jabłkowy, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Czerwona Kapusta, Jabłka I Rodzynki, Sałatka Z Czerwonej Kapusty Z Jabłkami, Orzechami Włoskimi + Rodzynkami, oraz Sałatka Z Czerwonej Kapusty Z Jabłkami, Rodzynkami I Miodowym Sosem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać czosnek i gotować przez minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
3
Dodaj kapustę, rodzynki, kminek i jabłecznik i gotuj pod przykryciem przez 10 minut, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
JabłecznikJabłecznik
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
4
Dodać jabłka i gotować, przykryte, aż kapusta będzie miękka, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
5
Dodać ocet jabłkowy i gotować, mieszając od czasu do czasu przez trzy minuty. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Mielony Czarny Papier Do Smakuświeżo Mielony Czarny Papier Do Smaku
żurawina (rozmrożona, Jeśli Mrożona)żurawina (rozmrożona, Jeśli Mrożona)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn