Duszona czerwona kapusta i rzepa
Duszona czerwona kapusta i rzepa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 112 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina i 3 minuty. Idź do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, masło, rzepa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszona czerwona kapusta i rzepa, Rzepa Duszona Waniliowa, oraz Duszona Rzepa Z Pietruszką.
Instrukcje
W dużej patelni saute, rozgrzać patelnię na średnim i dodać nasiona gorczycy. Tosty nasiona aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać masło i olej. Gdy masło jest stopiony, dodać rzepy i kapusty i saute aż kapusta zaczyna więdnąć, o 5 protokół.
Wymieszać z octem i wywarem. Całość gotować na wolnym ogniu, przykryć i dusić, aż nóż włożony do rzepy wyjdzie łatwo i kapusta zwiędnie i będzie miękka, około 25 minut. Doprawić do smaku solą.