Duszona Czerwona Kapusta

Duszona Czerwona Kapusta
Duszona czerwona kapusta wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ta przystawka ma 204 kalorie, 4G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, bekon, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest dobre. Spróbuj Spirala czerwona kapusta kalarepa Slaw z kolendry Vinaigrette, Guinness Braised Short rib Tacos z Guinness Braised Cabbage, oraz Duszona Czerwona Kapusta dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić razem pierwsze 4 składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Boczek gotować w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu 10 minut lub do chrupkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Dodaj cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości. Wymieszaj mieszankę kapusty, jabłka, czerwone wino, cukier i mielony czosnek. Przykryć, zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek MielonyCzosnek Mielony
Czerwone WinoCzerwone Wino
KapustaKapusta
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CebulaCebula
CukierCukier
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn