Dulce De Leche-Deser Lodowy Mocha

Dulce De Leche-Deser Lodowy Mocha
Dulce De Leche - Deser lodowy Mochan może być właśnie deserem, którego szukasz. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 495 kalorii, 4G białka, oraz 31 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz krakersy Grahama, śmietanę do bicia, likier o smaku kawy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Ciasto lodowe Dulce de Leche z sosem Mocha Fudge, Deser warstwowy Dulce de Leche, oraz Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Ułóż krakersy w jednej warstwie w ungreased 15x10x1-calowej patelni do pieczenia. Masło rozpuścić w średnim rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z brązowym cukrem. Doprowadzić do wrzenia. Gotować 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Do WiązaniaDo Wiązania
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
3
Wlać i rozprowadzić na krakersach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
4
Piec 10 minut. Schłodzić 30 minut lub do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Kruszyć krakersy na grube okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do WiązaniaDo Wiązania
6
Posypać połowę okruchów w dolnej części ungreased 13x9-inch (3-quart) szklane naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
7
Wytnij i usuń karton z lodów dulce de leche.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
8
Pokroić lody w plasterki o grubości 1/2 cala. Ułóż plastry na okruchy, nakładając się lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
9
Lody rozprowadzić szpatułką, aż nawet mocno dociśnie. Zamrozić 1 godzinę lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Umieść gorące lody krówki w zamykanej plastikowej torbie 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa Lodowa KrówkaPolewa Lodowa Krówka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
11
Wyciąć mały otwór w dolnym rogu torby z polewą. Squeeze bag to pipe Fudge polewa nad lodami. Pozostałą połowę okruchów pralin rozsypać na warstwie krówki. Zamrozić 30 minut lub do momentu, aż krówka będzie jędrna.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego1-3/4 Szklanki Zimnego Mleka, Podzielonego
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
PralinyPraliny
Solone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na RynkuSolone Orzeszki Ziemne O Czerwonej Skórce, Dostępne W Alejkach Z Przekąskami Na Rynku
12
Wytnij i usuń karton z lodów kawowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowania Batonów Czekoladowo-karmelowych (łącznie 20 Sztuk)Opakowania Batonów Czekoladowo-karmelowych (łącznie 20 Sztuk)
13
Pokroić lody w plasterki o grubości 1/2 cala. Ułóż plastry na okruchach, rozprowadzając lody, aż będą gładkie; mocno naciśnij. Zamrozić podczas przygotowywania polewy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Neapolitańskie (w Kartonie)Lody Neapolitańskie (w Kartonie)
14
Ubij śmietanę do ubijania w dużej misce, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć Likier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
(z Kartonu)(z Kartonu)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Rozłóż na wierzchu deseru. W razie potrzeby udekoruj czekoladowymi lokami. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
16
Odstawić w temperaturze pokojowej na 20 do 30 minut przed podaniem.

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Port są doskonałym wyborem do lodów. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Johnson Estate Cream Sherry z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDesery
OkazjeLetnie
Magazyn