Dulce de Leche czekoladowe muffinki bananowe

Dulce de Leche czekoladowe muffinki bananowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj czekoladowych babeczek bananowych Dulce de Leche. Ten przepis służy 14. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz jajko, kakao w proszku, chipsy czekoladowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 3056 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dulce de Leche Nadziewane babeczki bananowe z polewą czekoladowo-serową, Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), oraz Dulce De Leche bananowy placek rumowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i ułóż 12 filiżanek muffin z liners.In dużą miskę do miksowania, śmietanę masło i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's16 Uncji Płynu Syropu Czekoladowego Hershey's
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Dodać puree bananowe, dulce de leche, wanilię i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dulce De LecheDulce De Leche
Dodatki: Posiekane Orzechy Włoskie I Polewa Z Gorących Lodów CzekoladowychDodatki: Posiekane Orzechy Włoskie I Polewa Z Gorących Lodów Czekoladowych
Opcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów MiodowychOpcjonalnie Różne Posypki I Mini Krakersy W Kształcie Misiów Miodowych
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
3
Wymieszać, aby połączyć.
4
Dodaj mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól i wiórki czekoladowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Mleka 2%1/2 łyżeczki Mleka 2%
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
5
Wymieszać, aby połączyć.Napełnij wkładki muffin 3/4 pełne z ciasta i piec przez 18-22 protokół lub do pieczenia przez.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Ostudzić przez 15 minut i cieszyć się.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn