Duck Cassoulet
Duck Cassoulet to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.15 za porcję. Mieszanka pomidorów, skórki, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 godzin. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Cassoulet z kaczką Confit, Cassoulet z kaczką i kiełbasą, oraz Cassoulet z kaczką i Czarnookim groszkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni, brązowy plasterki kiełbasy na średnim ogniu.
Włożyć całe goździki do cebuli.
Zwiń boczek i zawiąż sznurkiem. Związać pietruszkę, tymianek i rozmaryn.
W dużej wolnej kuchence umieść namoczoną fasolę, kiełbasę, boczek, cebulę z goździkami, świeże zioła, liść laurowy, marchew, mielony czosnek i kaczkę.
Dodać wystarczającą ilość wody, aby pokryć pozostałe składniki. Gotować przez 1 godzinę na wysokości. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i kontynuuj gotowanie przez 6 do 8 godzin.
Usuń cebulę, boczek i zioła. Wymieszać z posiekanymi pomidorami. Kontynuuj gotowanie przez 1/2 godziny.