Duck A L ' Orange

Duck A L ' Orange
Duck A L ' Orange może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1731 kalorii, 47g białka, oraz 153g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.28 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz masło, skrobię kukurydzianą, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duck à l ' Orange, Duck A L ' Orange, oraz Duck à l ' Orange dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj mieszankę ryżu zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Ukłucie skóry kaczątko dobrze widelcem. Luźno stuff kaczątko z mieszanką dzikiego ryżu. Otwory na szyję szpikulca; wiązać pałeczki razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pałeczki Z KurczakaPałeczki Z Kurczaka
Dziki Ryż, Dokładnie WypłukanyDziki Ryż, Dokładnie Wypłukany
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
2
Umieścić piersi bok do góry na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. W małej misce, połączyć koncentrat soku pomarańczowego, miód, masło i sos sojowy; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Piec w temperaturze 350° C przez 1 godzinę. Baste z mieszaniną soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Piec 1-1 / 2 do 2 godzin dłużej lub do czasu, aż termometr mięsa wskaże 180° dla kaczątka i 165° Dla farszu, fastrygując od czasu do czasu mieszaniną soku pomarańczowego. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko RozbiteKotlety Wieprzowe, Rozdrobnione I Cienko Rozbite
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Odcedzić tłuszcz z patelni, gdy się gromadzi).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Przykryć luźno folią, jeśli kaczątko Brązy szybko. Przykryć i odstawić na 20 minut przed wyjęciem farszu i rzeźbienia. Wyrzucić resztki sosu fastrygującego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
7
W przypadku sosu pomarańczowego, w małym rondlu, połączyć koncentrat soku pomarańczowego i wodę; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koncentrat Soku PomarańczowegoKoncentrat Soku Pomarańczowego
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
8
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka. Wymieszać z sosem pomarańczowym; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Podawać z kaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia28
Magazyn