Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj żurawiny i czekolady. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 37 g tłuszczu, oraz w sumie 707 kalorii. Ten przepis służy 10. Mieszanka cukru, ekstrakt waniliowy, ladyfingers i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Drobiazg Z Żurawinowo-Białej Czekolady, Cranberry Coconut Trifle, oraz Drobiazg Żurawinowo-Pomarańczowy.
Instrukcje
1
Połącz wszystkie składniki w ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając, aż cukier się rozpuści. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żurawina pop, 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Cukier
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Ochłoń. (Można przygotować jeden dzień wcześniej; przykryć i przechowywać w lodówce.)
3
Zrób budyń: Przynieś 1 1/2 szklanki mleka, cukru i kakao na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Cukier
Mleko
4
Zdjąć z ognia. W misce ubijamy pozostałe 1/2 szklanki mleka ze skrobią kukurydzianą, żółtkami, wanilią i solą.