Dressing kukurydziany z boczkiem i orzechami pekan

Dressing kukurydziany z boczkiem i orzechami pekan
Cornbread Dressing z boczkiem i orzechami pekan może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 1,18 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Mieszanka orzechów pekan, rozdarty jednodniowy chleb, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co nie jest takie niesamowite. Spróbuj Dressing kukurydziany z wędzonym boczkiem i orzechami pekan, Wiejski SOS kukurydziany z orzechami pekan, oraz SOS kukurydziany z kiełbasą i orzechami pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować maślany chleb kukurydziany; ostudzić i pokruszyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
2
Boczek gotować na dużej patelni, aż chrupiące; usunąć boczek, osuszyć na ręcznikach papierowych, zastrzegając kapiele na patelni. Pokruszyć boczek i odstawić na bok. Podsmażyć seler i cebulę w boczku kapie na patelni 10 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Połączyć pokruszony chleb kukurydziany, boczek, smażona mieszanka cebuli, chleb, i pozostałe składniki w dużej misce; dobrze wymieszać. Łyżka dressing do 13" x 9 " naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)1 Szklanka Ciepłego Puree Ziemniaczanego (110–115°, Przygotowanego Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Piec, odsłonięty, w 375 przez 45 minut lub do złotego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn