Dressing Żurawinowo-Pomarańczowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sosu żurawinowo-pomarańczowego. Ten przepis służy 4 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soku pomarańczowego, octu żurawinowego, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Sałatka brokułowa z sosem żurawinowo-pomarańczowym, Żurawinowa Sałatka Pekan Quinoa z sosem miodowo-pomarańczowym, oraz Czerwona Sałatka z kapusty kuri i buraków z sosem balsamicznym z żurawiny i orzechów pekan parmezan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 4 składniki przetworzyć w blenderze do wymieszania, zatrzymując się raz, aby zeskrobać boki. Włącz blender na wysoki; stopniowo dodawać olej w powolnym, stałym strumieniu.