Dressed - Up fish Rolls for a Crowd
Dressed-Up fish Rolls for a Crowd is a bezmleczne i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 173 kalorie. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz paprykę, pietruszkę, czosnek w proszku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Dressed - Up fish Rolls for a Crowd, Raz, dwa posiłki: bułki z pizzą dla dzieci i Przebrany placek dla Ciebie, oraz Pieczone W Piekarniku Roladki Z Tuńczykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 218°.
Przygotować farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Następnie wymieszaj 4 składniki, aż dobrze się wymieszają; umyj połowę na rybie.
Łyżka farszu na jednym końcu każdego fileta rybnego; zwinąć.
Miejsce, seam-boki w dół, w 13x9-calowe naczynie do pieczenia spryskane sprayem do gotowania. Top pozostałą mieszaniną opatrunkową.
Piec 20 do 25 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.