Dr Lee ' s Red Wine Chicken Stew

Dr Lee ' s Red Wine Chicken Stew może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 3,66 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 390 kalorii, 30g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka cebuli, rosół z kurczaka, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać pełne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Kasza manna z kompot figowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Rustykalny gulasz z kurczaka z pomidorami, oliwkami i czerwonym winem, Gulasz Wołowy Z Czerwonego Wina, oraz Gulasz Wołowy Z Czerwonego Wina dla podobnych receptur.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu, połączyć oliwę z oliwek i czosnek i krótko podsmażyć. Następnie dodaj pomidory i gotuj przez pięć minut.
Dodaj piersi z kurczaka, cebulę, grzyby, wino, wywar z kurczaka i tymianek. Obniżyć ogień i gotować przez 40 do 50 minut, aż piersi z kurczaka są zrobione.