Down-South Banh Mi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele wietnamskich receptur, więc dać Down-South Banh mi spróbować. Ten przepis służy 25. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Na 4 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś bagietkę chlebową, sos rybny, Azjatycki sos chili Sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Down-South Banh Mi, Wietnamskie jajko sadzone Banh mi przepis (banh Mi Trung Op La) - " the, oraz Banh Mi Hot Dog dla podobnych receptur.
Instrukcje
Upiec bagietkę na nieczystej blasze do pieczenia 10 minut lub do ogrzania.
W międzyczasie wymieszaj majonez i sriracha w małej misce. W osobnej misce wymieszaj marchew i sos rybny.
Podziel bagietkę poziomo.
Pokrój każdą połowę na 3 (6-calowe) kawałki.
Pokrojone boki chleba posmarować mieszanką majonezu.
Połówki dolnej warstwy z powolnym gotowania musztardy grillowanej wieprzowiny, marynowanej papryki i cebuli, plastry pieprzu serrano, mieszanki marchwi i kolendry do smaku. Top z pozostałych kromek chleba.
* Można zastąpić 1/2 małego pieprzu jalapeo.