Down - Domowe Ciasta Krabowe
Domowe ciastka krabowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 54 kalorie, 3G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 25 i kosztuje 38 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz przyprawione bułki tartej, miracle Bat dressing, mięso krabowe, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Old Ebbitt Grill Crab Cakes - te ciasta krabowe są dobrze znane z tego, że nie mają żadnego wypełniacza i dużo smaku, Ciastka krabowe jak Joe ' s Crab Shack, oraz Strona główna na święta + cytrusowe ciastka z oliwą z oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mięso krabowe, 1/4 szklanki bułki tartej, majonez, jajko, sos barbecue i cebula, aż dobrze wymieszane; przykryć. Przechowywać w lodówce 2 godziny.
Uformuj mieszaninę mięsa krabowego na 8 pasztecików; płaszcz z pozostałymi 3/4 szklanki bułki tartej. Spryskaj każdy patty po obu stronach sprayem do gotowania.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać paszteciki; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub aż do jędrnego i złotobrązowego po obu stronach.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.