Double DECKER Tacos
DOUBLE DECKER Tacos to bezglutenowe przepis z 35 porcjami. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 9g białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pomidorów, taco bellâ® chrupiące muszle taco, sałata i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jest dostarczany przez KraftRecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Double Decker Tacos, Piętrowe Tacos, oraz DOUBLE DECKER Veggie Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotuj mięso z przyprawą Taco
Wymieszać zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Każdą rozgrzaną miękką tortillę posmarować 2 łyżkami. fasola; umieść chrupiącą skorupkę taco na fasoli, a następnie złóż miękką tortillę na skorupce taco.
Napełnij skorupy taco przyprawionym mięsem; wierzch równomiernie serem, sałatą, pomidorami, salsą i kwaśną śmietaną.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować jest Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.